Alice Wellum

Alice
Mijn naam is Alice Wellum.

Ik geef massages en lessen in zelfverdediging voor vrouwen.

Tien jaar geleden ben ik begonnen met krijgskunst. Sindsdien ben ik bezig met het beoefenen van verschillende soorten en technieken waaronder Wu Shu, Tai Chi, Pencak Silat en meditatie.

Hiernaast geef ik ontspanningsmassage. Massage is een goede aanvulling voor de krijgskunst: bij beide leer je goed hoe een lichaam werkt, en wat de sterke en zwakke kanten van een lichaam zijn.

Tijdens mijn lessen is het vooral belangrijk om mensen hun eigen kracht te laten voelen en ervaren. Of dit nu komt door een lichaam beter te laten functioneren door middel van massage  of vrouwen tijdens de zelf-verdedigingslessen te laten zien hoe hard ze kunnen trappen. De hoop is dat mensen sterker uit de sessies komen: lichamelijk en/of geestelijk.

Ik heb vaker met vrouwen gepraat die graag een vechtsport wilden beoefenen maar dit niet durfden, of vanuit hun achtergrond en/of cultuur  niet mochten omdat het om een gemengde groep ging. Hieruit ontstond het idee om zelfverdedigingslessen voor vrouwen te geven.

Naast de praktische uitvoering van technieken is er ook een deel theorie vanuit de psychologie. Voor mij een logische aanvulling omdat ik in 2012 afgestudeerd ben aan de psychlogie faculteit van Maastricht.

Theorie en praktijk combineren: voor mij is dat een heel mooie ervaring!

Tot gauw op een les of een massage sessie!

Alice

Contact: 06-20390573