Jeannette Verbooy-Tatipata

Jeannette

Mijn naam is Jeannette Verbooy-Tatipata.

In 1986 heb ik de opleiding afgerond voor oefentherapie Mensendieck, ik heb ruim 25 jaar samengewerkt in verschillende praktijken met meerdere paramedische disciplines. In 2011 mocht ik mijn Yogadocenten diploma in ontvangst nemen en sindsdien geef ik Yogales aan verschillende kleine doelgroepen in Maastricht, Schimmert en Heerlen.

Twee jaar geleden ben ik met Kierty begonnen met een praktijk/dojo in Maastricht waar wij samen met andere leraren wekelijkse groepslessen geven. Verder bieden  wij ook samen of individueel  workshops aan op het gebied van:

  • massage,
  • valpreventie voor ouderen,
  • fietsvalpreventie voor  55 +ers,
  • preventie rug/nekklachten voor kraamverzorgenden en mantelzorgers,
  • preventie stressklachten en burnout voor kraamverzorgenden.

Voor St. Moetiara Maloekoe heb ik een aantal jaren Mensendieckgym gegeven, een zelf bedacht concept: een combinatie van oefeningen uit de Yoga, Tai Chi en Mensendiecktherapie.  Ook heb ik een aantal jaren ouderengym verzorgd voor de Dagopvang van Molukse Ouderen, waarin er ook veel oefeningen gedaan werden uit de Mensendieckgym. Momenteel geef ik Yoga en (Tai) Chi gym aan het Toon Hermans Huis  Parkstad en af en toe verzorg ik voor het Huis van de Zorg Yoga voor (Allochtone) Mantelzorgers.

Het resultaat van alle lessen was en is vooral plezier hebben in bewegen!!! Ik nodig je hierbij uit om dat te komen ‘voelen’ in onze dojo EQMaastricht.

Tot gauw,

Jeannette