Zelfverdediging voor vrouwen


Deze cursus heeft als doel de lichamelijke en geestelijke kracht van vrouwen te ontwikkelen. In een veilige omgeving worden situaties besproken en bewegingen beoefend die dit doel dienen. In plaats van bepaalde oefeningen uit het hoofd te leren, wordt de nadruk gelegd op de eigen kracht en het behoud van het initiatief gelegd. De training is situatie gericht en draait niet enkel om de technieken maar ook om de state of mind.

Alle dames vanaf 16 jaar zijn van harte welkom om te ontdekken hoe sterk ze eigenlijk zijn!

Deze les wordt elke dinsdag gegeven van
20.00 – 21.00 uur.

Deelnemers aan het woordHerna Matakena: Ik heb gekozen om mee te doen aan Selfdefense voor dames uit nieuwsgierigheid. Het is een hele leuke les en wordt goed verzorgd door Alice. Dames zouden mee moeten doen zodat je jezelf beter kunt verweren. Ashley Matauseja: Ik heb gekozen voor Selfdefense om kennis op te doen en ook voor de conditie. Tijdens de les leren we veel trucs die je kunnen helpen om je weerbaar te houden, deze kennis is echt een must voor de ladies.

Zelfverdediging voor vrouwen is een onderdeel van Equilibrium Maastricht. www.eqmaastricht.nl/ sqore-logo-web.gif

EQuilibrium Maastricht: Tai Chi, Yoga, Inner Strength +Zelfverdediging voor vrouwen

EQuilibrium Maastricht

De volgende groepslessen: Tai Chi, Yoga, Zelfverdediging voor vrouwen en Inner Strength maken deel uit van EQuilibrium Maastricht. EQ Maastricht is een dojo/centrum waar deze verschillende bewegingsvormen wekelijks in een groep wordt beoefend. Bij EQ Maastricht bestaat de mogelijkheid om alle bewegingsvormen op een eenvoudige manier te combineren. Het is zelfs ook mogelijk om bij EQ een of meerdere individuele, op maat gemaakte lessen te krijgen, om verder te kunnen komen in bijvoorbeeld je eigen sportbeoefening.

www.eqmaastricht.nl