Inner Strength Training

Wat houdt Inner Strength Training eigenlijk in?

Inner Strength Training is opgezet door Levy Tatipata en bedoeld om mensen handvaten aan te reiken zodat men zelfstandig kan leren trainen op een gezonde en verantwoorde wijze.

De nadruk ligt hierbij op gezondheid, lichaamsbeheersing, techniek en het zoeken naar een goede trainingsprogramma die jou het beste ligt. De trainingen zijn uitdagend en leuk. Je hoort juist plezier te hebben in je training.

Wat doet Inner Strength Training voor het ‘Meerbewegen’-programma nou eigenlijk?

We willen de mensen op een laagdrempelig/beginners niveau kennis laten maken met onze vorm van training. We trainen de mensen op kracht, uithoudingsvermogen, balans en efficiënte bewegingspatronen.

Het niveau is zodanig dat iedereen kan meedoen.

Ook als je een beperking hebt kun je meedoen en zoeken we samen naar oefeningen die goed uit te voeren zijn.

 

Hoe ziet een training eruit?

In een opstelling van verschillende stations, waar je bij elk station één of twee oefeningen uitvoert en daarna doorschuift naar het volgende station, trainen we jouw spierkracht, jouw uithoudingsvermogen. Bij elk station kan de oefening worden uitgevoerd op jouw eigen niveau.

De oefeningen worden uitgelegd en voor gedaan en eerst geoefend door middel van de juiste techniek.  Hierna voer je de oefeningen uit in je eigen tempo en doe je een aantal rondes.

De trainer houdt je techniek in de gaten, geeft tips en spoort je aan om je grens aan te voelen en eventueel te verleggen.

Zo leert de trainer je op een opbouwende manier, stap voor stap, hoe je zelfstandig kunt trainen.

Tot slot heel belangrijk, willen we uiteindelijk dat je beweegt op een leuke, verantwoorde en met name een op gezonde wijze.

Inner Strenght Training wordt gegeven op

Donderdag          09.00 – 10.00 uur

EQuilibrium Maastricht

De volgende groepslessen: Tai Chi, Mindfulness,Yoga, Zelfverdediging voor vrouwen en Inner Strength maken deel uit van EQuilibrium Maastricht. EQ Maastricht is een dojo/centrum waar deze verschillende bewegingsvormen wekelijks in een groep wordt beoefend. Bij EQ Maastricht bestaat de mogelijkheid om alle bewegingsvormen op een eenvoudige manier te combineren. Het is zelfs ook mogelijk om bij EQ een of meerdere individuele, op maat gemaakte lessen te krijgen, om verder te kunnen komen in bijvoorbeeld je eigen sportbeoefening.

www.eqmaastricht.nl