Mindfulness

Mindfulness-1
Mindfulness

Bij mindfulness kun je leren hoe je met je geest het lichaam  kunt ondersteunen voor een betere gezondheid, rust en levensvreugde. Mindfulness kan door iedereen toegepast worden, hier is geen leeftijd aan gebonden.

Deze les wordt verzorgd door Christopher Rieder en vindt plaats op
donderdag  van 20.30 – 21.30 uur.

Deelnemer aan het woord –Max Hehalatu

Mindfulness was helemaal nieuw voor mij. Had geen idee wat ik mij erbij moest voorstellen. Na de try-out kreeg ik er een goed gevoel bij. Vraag was of het na een uurtje Yoga niet dubbelop is, maar de ervaring leert dat het niet zo is. Mindfulness is aanleren je te concentreren, focussen vanuit een zittende houding. Ademhaling controleren en alle gedachtes, alles wat er in je hoofd omgaat proberen los te laten. Na 2 sessies ga je meer en meer aanvoelen dat er vooruitgang is, je snapt niet alleen wat er gezegd wordt maar je voelt het ook aan. Een manier om tijd voor jezelf te nemen en te relaxen van alle beslommeringen van de dag. Je hebt er baat bij het dagelijks leven/routine/werk. In deze tijd van verhoogde werkdruk en stress is mindfulness bij iedereen aan te bevelen.

EQuilibrium Maastricht

De volgende groepslessen: Tai Chi, Mindfulness,Yoga, Zelfverdediging voor vrouwen en Inner Strength maken deel uit van EQuilibrium Maastricht. EQ Maastricht is een dojo/centrum waar deze verschillende bewegingsvormen wekelijks in een groep wordt beoefend. Bij EQ Maastricht bestaat de mogelijkheid om alle bewegingsvormen op een eenvoudige manier te combineren. Het is zelfs ook mogelijk om bij EQ een of meerdere individuele, op maat gemaakte lessen te krijgen, om verder te kunnen komen in bijvoorbeeld je eigen sportbeoefening.

http://www.eqmaastricht.nl

Geef een reactie