Kim van Oorsouw

Yoga-Windebloem
Mijn naam is Kim van Oorsouw, yogadocent, psycholoog en coach. Ik ben 38 jaar en moeder van Max en Emma.

Sinds 2006 ben ik werkzaam als docent psychologie aan de UM, en sinds kort is daar mijn yogaschool en praktijk voor bewustwording en coaching, Windebloem, bij gekomen.

Ik ben de opleiding tot yogadocent en coach gestart nadat ik zelf jaren geleden ziek werd. Ik was mezelf volledig kwijtgeraakt in mijn werk en moeder zijn.

Yoga heeft mij geholpen in mijn herstel. Ik maakte weer contact met mezelf, mijn lichaam en mijn adem. Ik leerde weer voelen wat ik nodig had en minder waarde te hechten aan de altijd actieve gedachtestroom. Dat is wat ik mensen wil meegeven in mijn yoga lessen: verbinding maken met je lichaam, je adem, je totale zijn in dit moment.

Aankomen bij jezelf, het oude loslaten en ruimte creëren voor het nieuwe. Tegelijkertijd werk je aan het sterk en soepel maken van je lichaam, het opdoen van nieuwe energie en jezelf weer in je kracht zetten.

Je bent van harte welkom in mijn lessen!

www.windebloem.nl